Gyerekprogram rendezvényekre

      

Üdvözöljük a Két Kolibri Kft. honlapján!

Családi napokon, céges rendezvényeken, áruházakban, bevásárló központokban vállaljuk a gyermek felügyeletet, gyermekprogramok szervezését. Nagyszerű szórakozást biztosítunk a legkisebbek számára ! Kiemelkedően kedvező áron !

Áraink tájékoztató jellegűek – Egyénre szabott egyedi árajánlatot kérjen az info@gyermekprogramok.hu vagy a ketkolibri@gmail.com e-mail címen vagy érdeklődjön a 06-20/288-7523-as telefonszámon.

Budapesten kívül 100 Ft/km kiszállási költséget számítunk fel, melyet a Clark Ádám tértől (0 km kő) számítunk.

Egyedi árajánlatot készítünk!

Írjon nekünk! ketkolibri@gmail.com vagy az info@gyermekprogramok.hu címre!

vagy keressen telefonon: 06 20 288 7523 (Kettinger Kiss Réka)

PROGRAMOK: 

 

QR kódos kalóz kincskereső játék

A kincsesládához vezető útat Qr kódok segítségével lehet megtalálni. Minden állomáson két tréfás feladatot kell teljesíteni – így lehet hozzájutni a QR kódhoz – valamint egy kódszóhoz – ami elvezet a kincses ládához. A kódszavakat menetlevélbe kell beírni – a teljesített feladatok után 1-1 pecsét jár.Ha összegyűlt a 10 pecsét – és összeállt a kód szavakból a mondat – nincs más hátra mint megkeresni a kincses ládát! A láda nyitásához egy izgalmas feladatot kell teljesíteni!A láda kincséből mindenki részesül – apró ajándék és oklevél jár az ügyes kincskeresőknek!

A játék kb. 60 percet vesz igénybe egyénileg és csapatban is teljesíthető. Óvodások nagyobb testvérrel vagy szülővel tudják teljesíteni a feladatokat – a játékok számukra is izgalmasak!

Felnőttnek is ajánljuk a kincsvadászatot! Szabadtéren és beltéren is játszható! Nagy melegben sok vizes játékkal készülünk!

Játéksziget

Színes szőnyeg tele játékokkal – kisvonat, építőkocka, legó, mesekönyv, főzőcskéhez edények…stb, Kicsik és nagyok is találnak maguknak elfoglaltságot. Aki elfáradt puha párnákon pihenhet.

Arcfestés

Katalógusunkban fiúk és lányok egyaránt találnak maguknak mintát – Batman-től a Hercegkisasszonyig mindent megfestenek arcfestőink. Kiváló minőségű, bőrbarát Snazaroo festékeket használunk.

Csillámtetoválás

Bőrbarát ragasztóval rögzítjük a színes, csillogó mintákat. Fiúknak, lányok, sőt felnőtteknek is ajánljuk! Lemosható vagy tartós (7-14 napig marad a bőrfelületen) tetoválást is lehet választani. 

Lufi hajtogató Manó/Hófehérke/Bohóclány / Elza hercegnő/ Minnie Egér / Csingiling Tündérke

A jelmezbe bújt animátor lufiból állatokat, virágot, kardot hajt a gyerekeknek.

7 próba

A résztvevők menetlevelet kapnak. Minden megoldott feladatért pecsét jár. 7 pecsétet kell összegyűjteni hogy megszerezzék a kincset! A rendezvény témájához tudjuk igazítani a feladatokat!

   

Noé bárkája

Sok mozgalmas játékot játszunk – mindegyikben az állatoké a főszerep. A játékok között van zenés játék, mondóka, ének, garantált a jókedv! A megmentett állatokat a gyerekek rakhatják fel mágnessel a festett bárkára!

Elveszett kincses sziget

Az elvesztett kincsszigeten járunk – térkép darabok alapján kell megtalálni a kincses ládát. A sziget több pontján kulcs van elrejtve – az összeset meg kell szerezni – mert nem tudjuk melyik kulcs nyitja a ládát! Sok izgalmas feladat vár a felfedezőkre!

Szuperhős kihívás

Szuperhős álarcot készítünk, palástot lehet felkapni – majd indul a szuperhős kiképzés! Próbákat kell teljesíteni a leendő hősöknek – sok tréfás feladat várja őket! Végül megküzdünk Jokerrel (pináta)!

Városi Tekergés

Egy képzeletbeli városkában járunk. Út közben találkozunk a rendőr bácsival, tűzoltóállomást megnézzük, az állatkertben a vadállatokkal a farmon pedig a háziállatokkal találkozunk, gombát gyűjtünk az erdőben, a péknél falatozunk, a leveleket elpostázzuk a címzetteknek végül egy igazán vidám helyre érkezünk! Sok-sok vidám és mozgalmas felad vár a gyerekekre!

Titkos ügynök küldetés – Bomba hatástalanítás

60 perc áll rendelkezésetekre hogy hatástalanítsátok a bombát! A túlélésre az egyetlen esély, ha a megfelelő zsinórt vágjátok el!Ha nem a megfelelő zsinórt vágjátok el a bomba robban! Kódolt üzenetben segítséget kaptok !A ládában lévő eszközök segítségetekre lesznek! Sikeres hatástalanítás után a bombát megsemmisítjük ! (Pináta)

 

Kincskereső vetélkedő

Csapatok mérik össze erejüket, ügyességüket hogy megszerezzék a kincset. Át kell jutni a mocsaras, lápos területen, bájitalt kell felhörpinteni, varázs sütit enni, ki kell horgászni az aranyhalat a kis tóból, s végül átjutni a Briliáns csapdán.

                                

 Sportos vetélkedő

Sportos megmérettetés fiúknak, lányoknak, gyerekeknek, szülőknek egyaránt! Kötélhúzás, labdajátékok…stb.

Horgászat

Kis tóból kell kihorgászni a mágneses halacskákat horgászbot segítségével. A kihalászott halat visszadobjuk a tóba, de az ügyes horgász cserébe választhat ajándékot!

Tombola: A résztvevők tombola jegyeket kapnak (esetleg előző játék során, ha ügyesen teljesítik a feladatot) ünnepélyes keretek között sorsoljuk ki a nyerteseket!

 Kézműves foglalkozás A gyerekek életkorának a legkisebbektől (4 éves kortól) a felnőttekig tudunk kézműves foglalkozást biztosítani. A résztvevők ügyességének, türelmességének, a közeledő ünnepek figyelembe vételével ajánljuk foglalkozásainkat.

 • Ékszerdoboz/ Kincsesládikó készítés kartonpapírból

 • Kulcstartó készítés dekorgumiból

 • Hűtő mágnes készítés dekorgumiból

 • Ceruzadísz készítés dekorgumiból

 • Kis lámpás készítés transzparens papírból

 • Műanyag cserép díszítés – kapnak bele földet, magokat is !

 • Decoupage-olás (szalvéta technika) – üveg mécsestartóra

 • Decoupage-olás (szalvéta technika) – parafa poháralátétre

 • Gipsz képkeret díszítés festéssel, decoupage technikával

 • Krepp papír rózsakészítés

 • Papírvirág készítés

 • Pillangó – batikolt papírból és zsenília drótból

 • Színes só-lisztgyurmázás (ételfestékkel színezzük)

 • Ékszerkészítés/ Gyöngyfűzés

 • Álarc dekorgumiból

 • Báránykakészítés (Karácsonyra)

 • Nyuszi, kiscsibe készítés (Húsvétra)

Bábelőadás

Kedves, tanulságos mesék elevenednek meg a bábok segítségével, a gyerekek bevonásával. 4-8 éveseknek ajánljuk. Meséink:

 • A három pillangó

 • A kiskakas gyémánt fél krajcárja

 • Erdei torna

 • Holle Anyó

 • Hamupipőke

 • A répa mese

 • Piroska és a farkas

Áraink tájékoztató jellegűek – Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot e-mailben (ketkolibri@gmail.com, info@gyermekprogramok.hu ), vagy telefonon 06-20/288-7523

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.